| Chat room [pridite!] | |
|
+8DuL.* Princess of dreams *ßarßie girL* X.anahiXmia.X anchy-bebe VaniLLa^Ninć Nessy Monika 12 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Princess of dreams Salvame
Število prispevkov : 138 Registration date : 10/05/2009 Age : 29 Kraj : Idrje
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Pet Avg 28 2009, 14:42 | |
| Morš poglejat! To je res tak carski film!!! Ne vem zakwa nobenmu ni Taylor lep...Vse moje prjatlce se zmrdujejo nad njim! Men je pa taaak srček Ti Napišem Na ZS! | |
|
| |
anchy-bebe Salvame
Število prispevkov : 52 Registration date : 10/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Sob Avg 29 2009, 18:56 | |
| film sm pogledala !!!!!!!!!!!! in to že 2krat!! in še miljonkrt ga bom.....zdele me ni doma in ga ne morm in sm čist obsedena! berm mlado luno.....nemorm nehat..totalno sm bolana od teh knig! občodujm to pisatlco! taylor...meni po pravici tud ni tok lep no mislm edward -rob je zame miljonkrat lepši....k ga vvidm in slišm njegou glas mislm waww drgač ma pa usak svoj ukus komi čakam maldo luno!!! na premiero bom šlaaa k čene spet nbom mela časa it gledat!! ful sm jezna k nism šla somraka u kino....bi vidla tist božanski obraz na velikm platnu! pa še use bi blo bl živo!! | |
|
| |
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Sob Avg 29 2009, 19:58 | |
| jst sm somrak tud že dvakrat gledala, prebrala sm vse 4 knige
in ja, rpattz <33 | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Sob Avg 29 2009, 20:00 | |
| pa tud komi čakam mlado luno (hočm na premiero!) sam pride šele tm enkrat januarja, februarja 2010... | |
|
| |
anchy-bebe Salvame
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Ned Avg 30 2009, 13:57 | |
| jaja rpatzz haaaa kok je on sexy sploh se ga nemorm nagledat in naposlušat use 4....o a jih maš duma? pol maš sigurn trdo vezavo ane? ful so lepe te s trdo vezavo ampak sei žepnice so tut lepe aveš jst mam žepnice k me cenej pride....in zdej še ni mrka žepnice čene bi že use prebrala! ja jst tut premiero šele takrt? a si bla na prepieri somraka? aje blo dobr? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Ned Avg 30 2009, 14:06 | |
| ja Robert je fuuuuuuuuuL lep, sam ma on čist drugačn glas kt u somraku kr je anglež
no jst sm si knige v knižnci sposodla mam pa na računalniku vse štiri knige v angleščini
mrk žepnica pride takrt enkrat na sred septembra
na žalost tud jst nism šla somraka v kino gledat! gledala sm ga na računalniku, k je somrak sestra iz interneta snela...
Nazadnje urejal/a DuLxAnnyPORTINON Ned Avg 30 2009, 14:08; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Ned Avg 30 2009, 14:07 | |
| šele takrt pa pride zato, ker je v ameriki premiera enkrat novembra, in je tud cenej, če film kupš par mescov po uradni premieri | |
|
| |
anchy-bebe Salvame
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Ned Avg 30 2009, 14:51 | |
| jao kai mi gre to na jetra....ka a mi nimamo keša da bi prej film kupl??! mislm ok važn da bo! ja angelež je sei men je kr uredu k u bistvu sploh nima tok močnga ang. naglasa ja mrk bo treba še mau počakat jst hočm use te knige met | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Ned Avg 30 2009, 18:12 | |
| Ne me narobe ruzumet , sam nwm kwa widte na Robertu??? Nič nimam prot nem, sej je čist lušn... Sam mi je 10000000....XXX lepši Taylor. Ja, ja...se čist strinjam s tistmu k si rekla d ma vsak svoje mnenje! Fajn se mejte, uživite dokler mate še čas...pa MAL se tut učte , ma ja no... tolk d bodo lepe ocene! | |
|
| |
anchy-bebe Salvame
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Pon Avg 31 2009, 10:15 | |
| ajjjjj šolaa si me mogle spomnt a? ja sei taylor ni tak slb:;D: sam nwm rob ma zame neki da mi je fulll sexy!! neki me ful na njemu pritegne prbrala sm maldo luno in še enkrat jo grem in dans sm že pogledala somrak ja vem->še enkrat zdej je že 3krat...in še mislm gledat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Tor Sep 01 2009, 14:14 | |
| anchy-bebe! on ubistvu ma naglas... sam se je mogu za somrak naučit kako bit brez naglasa... glede tega gdaj pride mlada luna sem se lohk zmotla, kr res nwm...predvidevamm
nč nimam prot Taylorju, sam men je pač boooooooooool ušeč robert! | |
|
| |
anchy-bebe Salvame
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Tor Sep 01 2009, 17:57 | |
| ja vem da ma naglas sam niam zlooooo močnga. ker nekateri angleži majo ful bl močn naglas! on se je že pumojm kr dost navadu ker more igrt v filmih in more met pr nekaterih ameriški naglas. wiiiii jutr pa žepnica mrk vsaj kokr jst vem komi čakam aia pa princess of dreams(nwm če sm prou napisala ) dans sm ti poslala sm prou na pošto nesla da bojo pol oni poslal tko da se nebi smel zgubit tko da upam do boš dubila in da bo uredu | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Sre Sep 02 2009, 17:19 | |
| Sm že dobla! Hvala ti, tisoč× tNx!!!! | |
|
| |
anchy-bebe Salvame
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Čet Sep 03 2009, 19:48 | |
| supr da si dubla sm vesela pa ni za kej! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] Sob Sep 26 2009, 08:40 | |
| A ste vsi zaspal al kaj??? Al čakate d kdo drug kj napiše? Kko je kej u šoli? A imate kkšnga nouga sošolca/sošolko? A so bedni učitlni? Kar koli...Lohk tut kj man obremenjujočga... Naprimer a ste gledal kkšn cool film? Al pa najdl kkšno hudo musko? Al pa mogoče ste začel kj nouga poslušat? Sj vem d nakladam, sam je to bolš kt d smo vsi tih! Mejte se! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Chat room [pridite!] | |
| |
|
| |
| Chat room [pridite!] | |
|