Verjetno že vsi veste da slišim na ime
Nina in prihajam iz
Maribora. 18. marca sem dopolnila
16 let. Mojo družino sestavljajo oče Srečko, mama Sabina ter leto in pol starejši brat Uroš. Stanujemo v družinski hiši skupaj z babico in dedkom. Obiskujem 1. letnik
Srednje Ekonomske šole Maribor. Skupaj z 28 sošolci in sošolkami gulim šolske klopi in vsak dan zafrkavam profesorje... (klasika
) V prostem času, ki mi ga pa zaradi šole in njenih obveznosti ne ostane kaj dosti, se rada družim z prijatelji, obiskujem razne forume, poslušam glasbo, pišem
pravljice in pesmi. Obožujem različne tuje jezike.. zato sem se pred letom in pol začela najprej v osnovni šla učiti
španščino, [sedaj se učim sama],
angleščino [, ki sem jo mela kot obvezni tuj jezik vso osnovno šolo in mi ni šla preveč dobro], sedaj v srednji šoli pa še
nemščino [kot drugi tuji jezik] in
ruščino [učim se sama]. Kar je tudi ena od mojih največjih talentov [no tako vsaj pravijo drugi ] Treniram eno izmed borilnih veščin to je
kick boks, kjer se z ostalimi "borkami" dobro razumem, prav tako pa tudi z trenerjem. Kadar pa se prepustim "razvajanju" računalnika pa sem predvsem prepustim
svojemu fanclubu [Fanclub Believe in Dima Bilan] . Ali pa forumom mojih najzvezdnikov kot so naprimer : Los Angelitos de Ucker Eslovenia, Estrella con luz propia Slovenija, Jonas Brothers, Art-telenovele, Anahi rocks Slovenija in seveda še mnogo drugih. Včasih kakšno ušpičim, drugače pa sem
miroljubna [še najmanj pa redoljubna ] Vsi pravijo, da sem
zelo zgovorna [včasih celo preveč ] in da bi vsakemu tudi tistemu, ki ga ne poznam
priskočila na pomoč, sama pa zase pravim da sem
energična, temperamentna in predvsem samozavestna oseba, ki je skoraj nič ne spravi v slabo voljo. Kar pomeni, da sem
vedno nasmejana in pripravljena za kako dobro žurko. Ponosna sem na vse kar sem naredila do
sedaj zase in svoje prijatelje, najbolj pa sem
ponosna nase,
neglede na to kar o meni pravijo drugi, kdo se mi posmehuje in me za
hrbtom šinfa ... Saj vem da se samo jaz najboljše poznam in vem kaka
sem. Kadar me kaj razjezi sem nevarna za okolje.. Saj meče vse kaj mi pride pod roke [bolj z besedami kot z dejanji].. Sicer pa ne maram prepirov in kreganja saj menim da to počnejo otroci, ki se prepirajo za igrače.
Rada imam otroke in si v prihodnosti želim
veliko družino (od 7-10 otrok). Trenutno sem
samska [jupiii ] in za enkrat ne iščem svoje druge polovice... Pravijo namreč dajmo času čas
Izgledam.. hm?!?! Veste kakšno je strašilo? torej veste kakšna sem jaz