punčka No pares
Število prispevkov : 3 Registration date : 10/05/2009
| Naslov sporočila: punčka{nina} Ned Maj 10 2009, 18:40 | |
| IME: Nina KRAJ BIVANJA: samota KRAJ IN DATUM ROJSTVA:/ VZDEVKI: nimam jih HOROSKOP: oven(naj bi bla pravi borec a on me je znal zlomiti) ŠOLA, KI JO OBISKUJEŠ: Zakladnica znanja, smeha, ljubezni in joka
NAJ PIJAČA/HRANA: voda z okusom ličija/njoki NAJ IGRALEC/IGRALKA:dulce/poncho, zac NAJ PEVEC/PEVKA:dulce, poncho NAJ SKUPINA::RBD. U2, coldplay NAJ TELENOVELA:rebelde NAJ SERIJA/NADALJEVANKA:/ NAJ FILM:HSM NAJ PESEM:kakor kdaj PESEM, KI TE SPOMINJA NA LJUBLJENO OSEBO:salvame DOBRA LASTNOST:trenutno nevem nobene-boste mogli koga drugega vprašat SLABA LASTNOST:da se vedno nesrečno zaljubim DOBRA NAVADA:da redno opravim vse za šolo SLABA NAVADA:grizenje nohtov, MSN
SANJSKI FANT/PUNCA:On-v katerega sem trenutno zaljubljena SANJSKI KRAJ:na obrobju portoroža ROMANTIČNA/ROMANTIČEN?Mislim, da ob pravi osebi JA KAJ JE ZATE ROMANTIČNO?To da si z ljubljeno osebo... V KAJ VERJAMEŠ?V to, da bom nekje resnično srečna | |
|
VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Re: punčka{nina} Ned Maj 10 2009, 18:56 | |
| Zlata si vredna otrok moj! Najraje te mam! Brez tebe ne bi bla jaz to kar sem! Ti si moj angel varuh! <3 | |
|
punčka No pares
Število prispevkov : 3 Registration date : 10/05/2009
| Naslov sporočila: Re: punčka{nina} Ned Maj 10 2009, 18:59 | |
| Ah ninček hvala. Problem je u tem da se mi brez njega lajf zdi brez smisla! | |
|
*ßarßie girL* No pares
Število prispevkov : 16 Registration date : 10/05/2009 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: punčka{nina} Pon Maj 11 2009, 14:18 | |
| dobrodošla lpo se mej pa velik piš | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: punčka{nina} | |
| |
|