[ Portinnoni - Amigas Para Siempre ]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortalKazaloGalleryIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Popolna prenova!

Go down 
+4
bekiii
X.anahiXmia.X
Princess of dreams
VaniLLa^Ninć
8 posters
AvtorSporočilo
VaniLLa^Ninć
administratorka
administratorka
VaniLLa^Ninć

Število prispevkov : 51
Registration date : 09/05/2009

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 15:36

Evo pa smo! Zahvaljujem se podjetju Limonca Dizajn, ki je z malo koordinacije popolnoma preuredil forum!

Tukaj lahko komentirate in pohvalite oz. okregate našo prenovo! shy
Nazaj na vrh Go down
Princess of dreams
Salvame
Salvame
Princess of dreams

Število prispevkov : 138
Registration date : 10/05/2009
Kraj : Idrje

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 17:28

Ta prenova je bila zelo dobra poteza.
Ne rečem, da mi izgled foruma prej ni bil všeč,
le zdaj je veliko boljši.
Čestitam!!! peace
Nazaj na vrh Go down
X.anahiXmia.X
Salvame
Salvame
X.anahiXmia.X

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 18:05

Zelo lepa prenova wub
Zelo mi je všeč in verjamem, da je Neža zadovoljna shy
Nazaj na vrh Go down
bekiii
No pares
No pares
bekiii

Število prispevkov : 10

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 18:30

Lepa prenovaa shy

amapk po pravic povedan.. mi logo sploh ni ušeč shy bad nobenga brush-a ni...in mi je nekak fuul pustoo bad sad

pa tam glede novih objav..zaklenjenih tem in tega..paa tud stopnje....sm pričakovala da bodo še kej nardil... pa ni nič bad
premal barv mi je no bad ...nekak pusto.. bad
....predvidevam da glede na to..ker na njihovi strani piše da lahko računamo na profesionalno prenovo ..men pa to ne zgleda... shy

drugač mi je pa lepoo Very Happy & tisto še posebi... >> Naj te angeli ponesejo v nebo...<< za Nežo shy nailepše shy
Nazaj na vrh Go down
VaniLLa^Ninć
administratorka
administratorka
VaniLLa^Ninć

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 19:27

Profesiolane prenove bi bili deležni če bi plačali! Moramo računati na to, da nam je bilo vse podarjeno!
Nazaj na vrh Go down
bekiii
No pares
No pares
bekiii

Število prispevkov : 10

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 19:56

VaniLLa^Ninć je napisal/a:
Profesiolane prenove bi bili deležni če bi plačali! Moramo računati na to, da nam je bilo vse podarjeno!

aiaaaaaa Very Happy

pol pa tko ;)
Nazaj na vrh Go down
Anastacia
No pares
No pares

Število prispevkov : 3

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyTor Maj 12 2009, 23:53

Hehe... tale prenova je bila ekspresna, v enem dnevu, to je treba vzeti v zakup. Ampak, kot je že VanillaNinč omenila, ja je bilo vse takorekoč podarjeno, ampak to še ne pomeni, da bo slabo narejeno :P Brez skrbi, foruma še nisem dokončala :)

Lp, Anastacia
Nazaj na vrh Go down
Monika
administratorka
administratorka
Monika

Število prispevkov : 255
Registration date : 22/02/2009

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptySre Maj 13 2009, 12:13

forum je prečudovit !!! .. edino barva me malce moti, preveč puste, temačne barve .. rada bi malce bolj živahne (upam da nisem prezahtevna, toda Neža nikoli ni marala temnih, mračnih barv!!) .. in še tole bi prosila .. PROSIM NE SPREMINJAJTE imena stopenj, ker sva si jih izmislili skpaj z Nežo in so nama všeč, ker so povezana s Portinnon !! .. PROSIM LEPO !! .. drugače pa je forum prečudovit .. HVALA VAM KER STE SE REGISTRIRALI IN POMAGALI NA KAKRŠENKOLI NAČIN !!!! .. pomagali ste že s tem, da ste se registrirali na forum !! .. HVALA VAM !! .. Ninček moj (vanila) tebi pa še posebej hvala, ker si bila takoj za to, da boš postala adminka in ga boš preuredila ! .. in tebi Anastacia hvala, da si naredila vse zastonj .. hvala ostalim adminkam, novinarjem .. skratka hvala vsem članom !! .. nwm kako VAM BOM POPLAČALA ZA VSE TOLE !! .. rečem lahko samo: HVALA VAM IZ SRCA, kar ste naredili in kar še boste .. HVALA, da ste se registrirali na forum in da boste NEŽO ohranili v lepem spominu .. Neža bo vedno z nami in mi smo vedno z njo !!!!!
NAJLEPŠA HVALA !! hug hug hug beso

edit.
mam pa še samo eno prošnjo oz. željo .. če bi lahko tam napisali (jaz namreč ne znam), kjer je v spomin na Nežo zraven mojega imena z vso ljubeznijo hermanita Monika .. hvala kiss
Nazaj na vrh Go down
https://portinnon-amigas.slovenianforum.com
Anastacia
No pares
No pares

Število prispevkov : 3

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptySre Maj 13 2009, 12:21

Monika, kolikor sem izvedele, sta bili Nežini najljubši barvi modra in roza? Kakorkoli, forum bi morala že danes spremeniti v ti dve barvi, a sem bila zares zelo zaposlena in mi to ni uspelo. Brez skrbi, forum bom "spremenila" v tisti dve barvi, da bo malce bolj živahno! :)
Nazaj na vrh Go down
simple
No pares
No pares
simple

Število prispevkov : 42
Kraj : tlacotalpan, veracruz

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyNed Maj 17 2009, 19:31

zelo lep forum...prepričana sm da bo ko zamenjate barve še lepši...ćestitke usem res
Nazaj na vrh Go down
DuLxAnnyPORTINON
Portiñon
Portiñon
DuLxAnnyPORTINON

Število prispevkov : 208
Registration date : 17/05/2009
Kraj : že kje...

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyNed Jun 07 2009, 16:04

ja, stopne bi bLe Lohka roza, modre barve...sej je prenova huda, samo BARVE...
Nazaj na vrh Go down
DuLxAnnyPORTINON
Portiñon
Portiñon
DuLxAnnyPORTINON

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyPon Jun 15 2009, 16:55

pa sPloh nwem kakšen je forum zgLedu prej...
Nazaj na vrh Go down
DuLxAnnyPORTINON
Portiñon
Portiñon
DuLxAnnyPORTINON

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyPon Jun 22 2009, 08:10

fuL jhe hudoo!¨ni več temačnih barv!! prou Lepš je!
Nazaj na vrh Go down
Princess of dreams
Salvame
Salvame
Princess of dreams

Število prispevkov : 138
Registration date : 10/05/2009
Kraj : Idrje

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyPon Jun 22 2009, 15:47

Zj mi je ful lebi k prej! Fuul! Svaka ti čast! peace ;D
Nazaj na vrh Go down
DuLxAnnyPORTINON
Portiñon
Portiñon
DuLxAnnyPORTINON

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyPon Jun 22 2009, 15:51

ja zdej je Lepših barv...
Nazaj na vrh Go down
Monika
administratorka
administratorka
Monika

Število prispevkov : 255
Registration date : 22/02/2009

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyPon Jun 22 2009, 18:23

me veseli, da vam je všeč .. barve so po mojem okusu in nisem vedela, če vam bodo všeč .. ;)

DuLxAnnyPORTINON oprosti, ampak tole pa že je full nadležno kaj ti delaš !! .. ne piši v eno temo 1000 enakih mnenj !! .. še zadnjič te opozarjam .. in resno mislim .. si še zgoraj napisala, da je full dobro in ni treba še enkrat ... če si na forumu samo zaradi postov se bomo drugače gledali !! (ne odgovarjaj na ta post !)

edit. ne razumi zdaj tega narobe .. sam verjemi da bi tebi tudi blo nadležno če bi ti nekdo v eno in isto temo pisala podobne oz. enake poste ;) .. nimam nič proti da pišeš .. sam prosim ne istih oz. podobnih postov ..
Nazaj na vrh Go down
https://portinnon-amigas.slovenianforum.com
X.anahiXmia.X
Salvame
Salvame
X.anahiXmia.X

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptyPon Jun 22 2009, 20:36

Barve so zelo lepe... Zelo poživijo forum shy
Nazaj na vrh Go down
simple
No pares
No pares
simple

Število prispevkov : 42
Kraj : tlacotalpan, veracruz

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! EmptySob Jun 27 2009, 15:09

ful lepe barve pa use
čestitke!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Popolna prenova! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Popolna prenova!   Popolna prenova! Empty

Nazaj na vrh Go down

Popolna prenova!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1