Estrellita* No pares
Število prispevkov : 6 Registration date : 13/05/2009 Age : 28
| Naslov sporočila: Estrellita* Sre Maj 13 2009, 17:40 | |
| IME: Eva KRAJ BIVANJA: Škofja Loka KRAJ IN DATUM ROJSTVA: 17.4.1996 VZDEVKI: estrella,euč,euči HOROSKOP: oven ŠOLA, KI JO OBISKUJEŠ: pač ena OŠ
NAJ PIJAČA/HRANA: zelenjava in meso,ledeni čaj NAJ IGRALEC/IGRALKA: Ucker,Anahi,Dulce NAJ PEVEC/PEVKA: Ucker,Anahi,Dulce,Lady Gaga NAJ SKUPINA:: RBD NAJ TELENOVELA: Rebelde,CCEA,Verano de amor NAJ SERIJA/NADALJEVANKA: Fuul house NAJ FILM: Črna ovca NAJ PESEM: Use od RBD PESEM, KI TE SPOMINJA NA LJUBLJENO OSEBO: Este corazon-moja lubezen<//3 DOBRA LASTNOST: prijazna,vedno nasmejana,pa se mi zdi da dobra prijatelca SLABA LASTNOST: mogoče sm učas mal preveč žiučna,pa tenkočutna-hitr se zjokam DOBRA NAVADA: Da doma pomagam mamici, Portinnon,Barken,Vondy SLABA NAVADA: obsedena z rbd forumi(mogoče je to bolj dobra navada )
SANJSKI FANT/PUNCA: prijazen,sexi,razumljevajoč SANJSKI KRAJ: Mehika ROMANTIČNA/ROMANTIČEN? jap KAJ JE ZATE ROMANTIČNO? svečke,vrtnice,.. V KAJ VERJAMEŠ? v Boga in od Anny sm se nalezla-v vile.
S TREMI BESEDAMI OPIŠI DULCE: najboljša,najlepša,use mi pomeni S TREMI BESEDAMI OPIŠI ANAHI: princeska,najlepša,use mi pomeni
Na forum sem se prijauŁa zarad Neže.Še nekaj za Nežo:Neža R.I.P Dala si nam ta forum in mi ti obljubmo d bomo lepo poskrbel zanj. Po besedah tvojih prijateljev si bla krasna oseba in verjamem da te NIKOLI ne bodo pozabii,tudi mi te ne bomo,niti jaz. Bila si del naše generacije-GENERACIJE REBELDE. Počivej v miru in pazi na Moniko. | |
|