*spela_chavez* Salvame
Število prispevkov : 76 Registration date : 09/05/2009 Age : 29 Kraj : v Chrisovem srčku...Grosuplje
| Naslov sporočila: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Pet Maj 15 2009, 20:36 | |
| Revni milijonar (Slumdog Millionaire)kriminalna romantična drama Dobitnik 8 oskarjevDolžina: 2h Leto: 2008 Država: Velika Britanija, ZDA Jezik: angleščina, hindujščina Scenarij: Simon Beaufoy po romanu Vikasa Swarupa Režija: Danny Boyle, Loveleen Tandan Igrajo: Dev Patel, Ayush Mahesh Khedekar, Tanay Chheda, Freida Pinto, Madhur Mittal, Anil Kapoor, Irrfan Khan Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com 18-letni Malik, sirota iz indijskega sluma, se na kvizu Lepo je biti milijonar znajde pred zadnjim vprašanjem, toda preden bi lahko odgovoril, ga odpeljejo na zaslišanje. Policija ga osumi goljufije, zato prične fant pripovedovati svojo slikovito življenjsko zgodbo o bratski ljubezni in rivalstvu, o neuslišani ljubezni, ki ji je vedno zvesto sledil, in o nemogočih življenjskih razmerah ter usodah revnih ljudi, ki kljub neenakosti v družbi nikoli ne obupajo nad življenjem. Film je prejel zlati globus za najboljši film, režijo, scenarij in glasbo ter kar 10 nominacij za oskarja. Tuki notr pište use kar veste o tem filmu in vaše komentarje o film!!
Nazadnje urejal/a *spela_chavez* Sob Maj 16 2009, 11:37; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Princess of dreams Salvame
Število prispevkov : 138 Registration date : 10/05/2009 Age : 29 Kraj : Idrje
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Pet Maj 15 2009, 21:12 | |
| Jst si fuul želim videt ta film! K mislm d je res ful dobr! Upam, d si ga bom hmal uspela ogledat! | |
|
*spela_chavez* Salvame
Število prispevkov : 76 Registration date : 09/05/2009 Age : 29 Kraj : v Chrisovem srčku...Grosuplje
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Sob Maj 16 2009, 07:51 | |
| - Princess of dreams je napisal/a:
- Jst si fuul želim videt ta film! K mislm d je res ful dobr! Upam, d si ga bom hmal uspela ogledat!
res film morš obvezno gledat....je krut sm pa fuuuuuuul dobr film ti, da vedt, da nm je use z rožcam poslan | |
|
X.anahiXmia.X Salvame
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Sob Maj 16 2009, 13:18 | |
| Film je zelo dober. Takoj ko sem ga prvič gledala mi je bil zelo všeč. I love it | |
|
*ßarßie girL* No pares
Število prispevkov : 16 Registration date : 10/05/2009 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Ned Maj 17 2009, 08:56 | |
| o res najbolši film,ravn učeri sm ga šla gledat in res nimam pripomb,vreden 8 oskarjev! | |
|
*Dulce.!* No pares
Število prispevkov : 27 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Ned Maj 17 2009, 11:37 | |
| Men je ta film Fantastičen... Ljubim ga!! | |
|
anchy-bebe Salvame
Število prispevkov : 52 Registration date : 10/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Pon Maj 18 2009, 17:53 | |
| st sm ta film gledala na računalniku ud mojga strica...sm puiskala podnapise in sm pol gledala zvečer! film mi je biu kr ušeč...najprej sm mislnla da bo tko kt večina filmou.. da bo pol on isku to svojo ljubezn...in pol bo konc k jo bo najdu! ampak me je ful presenetl ker je biu tko bl krut! prikazoval je njegovo življenje v indiji al kje in to se pol res kr zamislš da to se nekaterim ljudjem res dogaja in se pol zavedaš da je nm na tem svetu zeloooo lepo!!!!!!!! resss zelooo dobr fillllmm!!! tistmu k ga je naredu! | |
|
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) Tor Jul 21 2009, 16:39 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Revni milijonar (Slumdog Millionaire) | |
| |
|