Število prispevkov : 76 Registration date : 09/05/2009 Age : 29 Kraj : v Chrisovem srčku...Grosuplje
Naslov sporočila: Angeli brez kril (Cuidado con el angel) Sob Maj 16 2009, 10:46
Angeli brez kril (Cuidado con el angel)
Maite Perroni [Marichuy - Maria de Jesus] & William Levy [Juan Miguel]
Deli: 195 Leto: 2008 Produkcija: Televisa Vsak dan od ponedeljka do petka na POP TV ob 17:05!
Glavna igralca telenovele sta Maite Perroni (Maria de Jesus-Marichuy) in Wiliam Levy(Juan Miguel San Roman). Zgodba govori o deklici Marichuy,ki jo je takoj ob rojstvu zapustila mama. Živela je v sirotišnici, nekega dne pa je pobegnila iz nje. Na begu se ji je zgodilo veliko hudega. Našla jo je prijazna perica Candelaria in jo tako rekoč 'posvoji'...
Tuki notr pište use kar veste o tej nadeljevanki in vaše komentarje o njej!!
X.anahiXmia.X Salvame
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009 Age : 28
Naslov sporočila: Re: Angeli brez kril (Cuidado con el angel) Sob Maj 16 2009, 13:20
Telenovela spoh ni slaba. Najprej mi ni bila preveč všeč, ker je bilo vse na novo, ampak počasi sem jo vzljubila.
anchy-bebe Salvame
Število prispevkov : 52 Registration date : 10/05/2009
Naslov sporočila: Re: Angeli brez kril (Cuidado con el angel) Pon Maj 18 2009, 17:59
jst je ne gledam ravn pogosto ker nimam časa ob tisti uri! mi je kr ušeč...may je tuki prkazana čist v drugačni luči! nobenga se ne boji se zna postavt zase! u rebelde je bolj boječa! ulogo res supr igra!! bravo may!!
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
Naslov sporočila: Re: Angeli brez kril (Cuidado con el angel) Pon Jun 22 2009, 14:41
pa tko zanimiva zgodba,nasLov...
katja 16 No pares
Število prispevkov : 3 Registration date : 30/06/2012 Age : 27
Naslov sporočila: Re: Angeli brez kril (Cuidado con el angel) Sob Jun 30 2012, 12:25
TO JE NAJBOLJŠA TELONOVELA KR SEM JIH KDAJ GLEDALA
Nataška982 No pares
Število prispevkov : 1 Registration date : 11/09/2012
Naslov sporočila: Re: Angeli brez kril (Cuidado con el angel) Tor Sep 11 2012, 21:00
Pozdravljeni
Lepo prosim prosim za pomoč. Rada bi si ogledala celotno nanizanko Angeli brez kril. Zanima me,ali jo ima kdo posneto? ali pa mogoče ve,kje bi si jo lhko dobla, da bi jo lahko pogledla?
Hvala hvala
Nataška
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Angeli brez kril (Cuidado con el angel)