|
|
| o artarjih | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: o artarjih Sob Jul 04 2009, 15:21 | |
| V tej temi se Lahko vsak artar predstavi, pove kaj izdeLuje, itd., da bodo Lahko ostaLi vedeLi kaj Lahko pri vas naročijo...
Obrazec:
Artam (da aLi ne): IzdeLujem: Prek katerih programov izdeLujem te izdeLke?: prosim BREZ KRATIC! Imam čas, da Lahko izdeLam izdeLek po naročiLu? (da aLi ne): Se mi zdi, da dobro (oz. sLabo) artam?: Primerki mojega deLa:
npr: Obrazec:
Artam (da aLi ne): da IzdeLujem: kompLetke, bLinke Prek katerih programov izdeLujem te izdeLke?: prek Photo Filtra Imam čas, da Lahko izdeLam izdeLek po naročiLu? (da aLi ne): da Se mi zdi, da dobro (oz. sLabo) artam?: sLabo Primerki mojega deLa: primerki v art izdeLkih
zgoraj navedeni obrazec je samo primer!
Nazadnje urejal/a DuLxAnnyPORTINON Tor Jul 21 2009, 16:02; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Dulce* Salvame
Število prispevkov : 83 Registration date : 14/05/2009
| Naslov sporočila: Re: o artarjih Sob Jul 04 2009, 18:25 | |
| | |
| | | DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: o artarjih Sob Jul 11 2009, 16:54 | |
| Artam (da aLi ne): da IzdeLujem: bannerje, avatarčke s sLikcami, koLaže Prek katerih programov izdeLujem te izdeLke?: prek sLikarja...=S Imam čas, da Lahko izdeLam izdeLek po naročiLu? (da aLi ne): odvisn Se mi zdi, da dobro (oz. sLabo) artam?: sem začetnica, brez artarskih programov Primerki mojega deLa: še več pa jih najdete v art izdeLkih
Nazadnje urejal/a DuLxAnnyPORTINON Tor Avg 25 2009, 11:37; skupaj popravljeno 2 krat | |
| | | nastja No pares
Število prispevkov : 6 Registration date : 21/05/2009
| Naslov sporočila: Re: o artarjih Sob Jul 18 2009, 18:16 | |
| Artam (da aLi ne): da IzdeLujem: logote, walle, kompletke, animacije Prek katerih programov izdeLujem te izdeLke?: pf , ps , as Imam čas, da Lahko izdeLam izdeLek po naročiLu? (da aLi ne): da Se mi zdi, da dobro (oz. sLabo) artam?: nekaj srednega | |
| | | Dul No pares
Število prispevkov : 3 Registration date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: o artarjih Pet Avg 21 2009, 18:47 | |
| Artam (da aLi ne):Da IzdeLujem:vse(bannerje,headerje,animacije,kompletek,ikonce,walle,in podobno) Prek katerih programov izdeLujem te izdeLke?:Photo Shop,Photo Filter,Animation Shop,Photo Studio Imam čas, da Lahko izdeLam izdeLek po naročiLu? (da aLi ne):Da Se mi zdi, da dobro (oz. sLabo) artam?:oboje niso glih vsi izdelki svetovni Primerki mojega deLa: (klikni na sliko) | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: o artarjih | |
| |
| | | | o artarjih | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|