DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: DuL razmišLja o novi barvi Las Ned Avg 09 2009, 15:22 | |
| Dulce Maria bo na samostojno pot po zasluženih počitnicah stopila tudi z novo podobo. Odločila se je, da ne bo več rdečelaska, ne ve pa še, katera bo nova barva njenih las. Bo Dulce plavolaska, rjavolaska ali črnolaska? Potem ko se bo snemanje telenovele Verano de Amor končalo ta teden, bo Dulce María odšla na zaslužene počitnice. Ko si bo napolnila baterije, pa se bo osredotočila na pisanje pesmi za svoj prvi samostojni album, na pisanje svoje druge knjige in nenazadnje na spremembo izgleda. " Končno je prišel čas za počitek! Naslednje leto bom izdala album, zato se bom v tem času posvetila pisanju pesmi. Glasba mi pomeni zelo veliko, je nekaj, kar me izpopolnjuje. Želim se čim bolj posvetiti pisanju besedil, saj bi rada, da so pesmi povezane z mano in mojim življenjem. Rada bi nadaljevala v popu, ki bi mu dodala nekaj novega," je povedala priljubljena pevka in igralka. Priljubljena rdečelaska namerava tudi spremeniti barvo las, ni pa se še odločila, katera bo njena nova: " Poiskala bom eno, ki mi bo pristajala, a enake znamke." vir: Rbd.si | |
|
| Naslov sporočila: Re: DuL razmišLja o novi barvi Las Ned Avg 09 2009, 15:29 | |
| najboLš da ostane na rdeči barvi | |
|
Princess of dreams Salvame
Število prispevkov : 138 Registration date : 10/05/2009 Age : 29 Kraj : Idrje
| Naslov sporočila: Re: DuL razmišLja o novi barvi Las Pet Avg 14 2009, 15:24 | |
| Mislm, d ji rdeča še najbolj paše. Pa upam d ne bo blond al pa rjavolaska ( ), k ji po moje ne bi preveč pasal. P.S.: & | |
|
| Naslov sporočila: Re: DuL razmišLja o novi barvi Las Pet Avg 14 2009, 16:05 | |
| ja sam predstavLi si jo...res ji nebi kej preweč pasaL... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: DuL razmišLja o novi barvi Las | |
| |
|