Monika administratorka
Število prispevkov : 255 Registration date : 22/02/2009 Age : 33
| |
*nezaaa* administratorka
Število prispevkov : 106 Registration date : 23/02/2009 Age : 34 Kraj : con mi preciosas x3
| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Univision-u in Facebook-u Ned Mar 15 2009, 19:33 | |
| 8.3.2009
felcidades¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ feliz dia de la mujer hermosas pollitas las amo y admiro
christian
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!! Vesel dan žensk, lepe pollite (sej vsi veste kaj to pomeni, ne??) rada vas imam in vas občudujem
christian | |
|
*nezaaa* administratorka
Število prispevkov : 106 Registration date : 23/02/2009 Age : 34 Kraj : con mi preciosas x3
| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Univision-u in Facebook-u Pet Apr 10 2009, 19:07 | |
| UNIVISION, 10.4.2009Desde un principio he sido ignorado en los premios juventud i think im not part of their juventud pero la vida esta llena de esas son barreras que se tienen que romper pero what cani do?
že od začetka so me ignorirali na PJ, mislim da nisem del njihove mladine, vednar je življenje polno takih... Ovir, ki se morajo kazati... Ampak kaj lahko naredim?? link: http://foro.univision.com/univision/boa...id=1753439glasujte za Pollita na PJ nominacijah ! | |
|
*nezaaa* administratorka
| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Univision-u in Facebook-u Sob Apr 11 2009, 20:23 | |
|
Nazadnje urejal/a *nezaaa* Ned Apr 12 2009, 20:08; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
*nezaaa* administratorka
| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Univision-u in Facebook-u Sob Apr 11 2009, 20:27 | |
| UNIVISION, 11.4.2009
CHHHHHHHHHHHIIIIIIIIICCCOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
CADA DIA ME DEMUESTRAN QUE SON LOMEJOREN MI VIDA PUESYO PREPARANDO MI DISCO COMPONIENDO MUCHO ESTOY MUY CONTENTO CON LAS CANCIONES SERA UN DISCO ALEGRE CON TODAS LAS SITUACIONES DELAVIDA PERO DESDE UN PUNTO DE VISTA POSITIVO ESTAS 2 SEMANAS SON COMO DE VACACIONES PERO EN CUANTO SEPA MAS LES AVISO YO ESTOY MUY BIEN COMPONIENDO, CANTANDO BAILANDO Y MUCHO ,MUCHO EJERCICIO LOS AMO Y RECUERDEN QUE JUNTOS ABRIREMOS MAS PUERTAS Y VENTANAS MI EJERCITO ES LAVERDAD Y NUESTRA ARMA EL AMOR CHRIS
Vsak dan mi dokazujete da ste najboljše v mojem življenju, no jaz pripravljam moj CD. MOj CD vključuje veliko. Sem zelo vesel z pesmimi, bo zelo vesel CD z vsemi situacijami v življenju amapk z pozitivnega vidika. . Ta 2 meseca sta kot počitnice ampak da veste sem zelo dobro, komponiram glasbo, pojem, plešem in veliko telovadim.
Ljubim vas in zapomnite si da skupaj odpremo več vrat in oken. Moje orožje je resnica in naše orožje je ljubezen CHRIS
*edit*
AAAAAAAAAAA SE ME OLVIDAAAAAAAAABAA¡¡¡¡¡¡¡
Y EN CUANTO A LA CRUZADA CONTRA LA HOMOFOBIA HA SIDO UN EXITO SUS BANNERS Y PROPUESTAS YA ESTOY EN PLATICAS CON GLAADQUE ESTAN PUESTISIMOS Y LA COMISION NACIONAL DE LOS DERECHOS HUMANOS PERO USTEDES SEGURO SABEN MAS Y ME PUEDEN CONTACTAR CON MAS ASOCIACIONES RECUERDEN QUE JUNTOS HAREMOS ESTO LOS AMO CHRISTIAN
AAAAAAAAAAAAAAA POZABIL SEM!!!!!
Kampanja proti Homofobiji je bila uspešna z vašimi bannerji in predlogi... Pogovarjam se s Glaadque-jem iz Nacinalne komisije za človekove pravice... Ampak vi zagotovo veste več in me lahko kontaktirate o več združenjih... Ne pozabite, to smo naredili skupaj!!
Rad vas imam, Christian | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Sporočila na Univision-u in Facebook-u | |
| |
|