Monika administratorka
Število prispevkov : 255 Registration date : 22/02/2009 Age : 33
| |
*spela_chavez* Salvame
Število prispevkov : 76 Registration date : 09/05/2009 Age : 29 Kraj : v Chrisovem srčku...Grosuplje
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] Pon Maj 11 2009, 07:23 | |
| Roberta mi je res neki posebnga.
Pomoje, da kdor koli reče, da je tak k ona 100% ni. Pomoje, da še noben na tem svetu ni tok tvegu za svoje sošolce in prjatle. res ona mi je zakon. Zna razmišlat s svojo glavo. Sm na žalost je pa večkrat preveč naivna. To kar se fantov tiše(Javier). Sm s težavami se mi zdi, da se pa ne zna dobr soočt. No sej s težavami drugih ji gre zakon. Sm, če pa svoje poglda pa podn od podna. Za Almo bi mogla glede fotr mou drgač reagerat.
Sm z eno besedo Roberta je ZAKON. | |
|
X.anahiXmia.X Salvame
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] Pon Maj 11 2009, 09:04 | |
| - *spela_chavez* je napisal/a:
- Roberta mi je res neki posebnga.
Pomoje, da kdor koli reče, da je tak k ona 100% ni. Pomoje, da še noben na tem svetu ni tok tvegu za svoje sošolce in prjatle. res ona mi je zakon. Zna razmišlat s svojo glavo. Sm na žalost je pa večkrat preveč naivna. To kar se fantov tiče(Javier). Sm s težavami se mi zdi, da se pa ne zna dobr soočt. No sej s težavami drugih ji gre zakon. Sm, če pa svoje poglda pa podn od podna. Za Almo bi mogla glede fotr mou drgač reagerat.
Sm z eno besedo Roberta je ZAKON. Se strinjam s tabo. Mislim, da se res še noben ni tako žrtvoval za prijatelje, kot se je ona. Glede ljubezni, kaj češ ... Edino Diego je dobra izbira Mogoče je res malo pretiravala, da ne govori z Almo in tako naprej, ampak takšna je ... Drugače pa je zelo dobra oseba in veliko jih želi biti, takšna kot je ona | |
|
Princess of dreams Salvame
Število prispevkov : 138 Registration date : 10/05/2009 Age : 29 Kraj : Idrje
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] Pon Maj 11 2009, 16:16 | |
| Se popolnoma strinjam! Roberta pa Diego tko pašeta skup... pa tist Javier, pa Alma, pa Martin... Sei tut jest nebi vedla kwa nardit! | |
|
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] Pet Jun 05 2009, 16:57 | |
| | |
|
rbdanahi No pares
Število prispevkov : 3 Registration date : 10/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] Pet Jun 19 2009, 13:06 | |
| men je ful dobra ker je pravična in vse to sam učasih mi je preveč agresivna pa naivna :P | |
|
BeBe* No pares
Število prispevkov : 11 Registration date : 16/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] Pet Nov 20 2009, 22:31 | |
| - *spela_chavez* je napisal/a:
- Roberta mi je res neki posebnga.
Pomoje, da kdor koli reče, da je tak k ona 100% ni. Pomoje, da še noben na tem svetu ni tok tvegu za svoje sošolce in prjatle. res ona mi je zakon. Zna razmišlat s svojo glavo. Sm na žalost je pa večkrat preveč naivna. To kar se fantov tiše(Javier). Sm s težavami se mi zdi, da se pa ne zna dobr soočt. No sej s težavami drugih ji gre zakon. Sm, če pa svoje poglda pa podn od podna. Za Almo bi mogla glede fotr mou drgač reagerat.
Sm z eno besedo Roberta je ZAKON. Se strinjam 1000000000...% | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Roberta Pardo [komentarji] | |
| |
|