Monika administratorka
Število prispevkov : 255 Registration date : 22/02/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Monika ... Sob Mar 14 2009, 19:20 | |
| IME: Monika KRAJ BIVANJA: ok.Ptuja KRAJ IN DATUM ROJSTVA: 20.11.1991, Ptuj VZDEVKI: mala, t'mala, hadita, gatita, monč, monii in mnogi drugi HOROSKOP: škorpijon ŠOLA, KI JO OBISKUJEŠ: gimnazija
NAJ PIJAČA/HRANA: voda/pomaranče, palačinke NAJ IGRALEC/IGRALKA: Christopher, Christian/Dulce Maria NAJ PEVEC/PEVKA: Christopher, Enrique Iglesias/Dulce Maria NAJ SKUPINA:: Simple plan, DMP, Šank Rock, Rbd NAJ TELENOVELA: Rebelde NAJ SERIJA/NADALJEVANKA: Komisar Rex NAJ FILM: Pirati s Karibov NAJ PESEM: odvisno od razpoloženja, trenutno pa Ustavil bi čas (Californija) PESEM, KI TE SPOMINJA NA LJUBLJENO OSEBO: Le ti si edina (Mladi Dolenjci) DOBRA LASTNOST: dobra prijateljica SLABA LASTNOST: včasih prevečkrat rečem JA DOBRA NAVADA: vedno pripravljena pomagati in reševati težave SLABA NAVADA: bela kava (to jaz štejem med dobre :P )
SANJSKI FANT/PUNCA: mi ni dosegljiv :( SANJSKI KRAJ: samotni otok ROMANTIČNA/ROMANTIČEN? znam biti romantična ja :P KAJ JE ZATE ROMANTIČNO? sprehod ob obali .. najbolj pomembno pa je da si srečen in temu jaz rečem romantično V KAJ VERJAMEŠ? da bom nekoč imela toliko moči kot jo je imela Anny
S TREMI BESEDAMI OPIŠI DULCE: preprosto povedano NAJBOLJŠA, NAJLEPŠA, NAJČUDOVITEJŠA. S TREMI BESEDAMI OPIŠI ANAHI: lepa, močna, super oseba ZAKAJ TI JE VŠEČ TRAUMA PORTINNON? ker sta preprosto čudoviti .. skupaj sta kot neločljivi sestrici, ki si vedno pomagata in si stojita ob strani <3 (takšni sva tudi mi2 z mojo hermanito Nežo <33)
| |
|
*nezaaa* administratorka
Število prispevkov : 106 Registration date : 23/02/2009 Age : 34 Kraj : con mi preciosas x3
| Naslov sporočila: Re: Monika ... Ned Mar 15 2009, 19:16 | |
| | |
|