| Anahi Giovanna [mnenja] | |
|
+8Enamorada* *TinkerbeLL. Princess of dreams ReBeLdE_7 X.anahiXmia.X Tamala.x LOS a_i LOVE you Monika 12 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Monika administratorka
Število prispevkov : 255 Registration date : 22/02/2009 Age : 33
| |
| |
LOS a_i LOVE you No pares
Število prispevkov : 6 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 10 2009, 09:00 | |
| anahi je najlepša in use ima kar mora imeti vsaka ženska!!!!!!!!!! | |
|
| |
Tamala.x No pares
Število prispevkov : 15 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 10 2009, 11:56 | |
| od anny bi lohk govorila ceu dan je res ena posebna oseba,ki ma pri meni veliko vlogo na kratko povedano je močno, magična prijazana, iskrena oseba zasvojila me je s tistim njenimi iskrenimi besedami in iskrenim pogledom | |
|
| |
X.anahiXmia.X Salvame
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 10 2009, 13:06 | |
| Deklica z veliko talenta, z velikimi sanjami, z upanjem ... Oseba kakršna bi si vsaka oseba želela biti. Je preprosta, vendar močna. Preprosto: najboljša | |
|
| |
ReBeLdE_7 No pares
Število prispevkov : 9 Registration date : 10/05/2009 Age : 29 Kraj : Šenčur.<3
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 10 2009, 13:44 | |
| Anny.moja princeska. je res čudovita in posebna oseba. vlila mi je polno upanja. in da naj verjamemo. Anahii..nailepšii člouk..ueliko si prestalaa..skozii žiuliieniie..in imela si upaniie..uriela si v nekaii..in uspelo ti iee..da si premagala naihuišee ovire..in menii si dalaa.upaniie..uriiamm..uasee..uem da zmorem..in postalaa sem močnaa.. lepaa si nauzuen..a znotraj si še lepšaa..imaš tako ueliko srce.. uedno se te bom zapounila..kot močnaa oseboo..kii daiie usem ljudem..upanniie.. :wub :wub :wub :wub :wub | |
|
| |
Princess of dreams Salvame
Število prispevkov : 138 Registration date : 10/05/2009 Age : 29 Kraj : Idrje
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 10 2009, 21:09 | |
| Nje sploh ne morm opisat!!! Je zelo pozitivna in močna oseba. Ima velike sanje in verjame vanje! To pa je zelo pomembno pri uresničitvi sanj! Y verjamem da ji je to pomagalo tut pri RBD! | |
|
| |
*TinkerbeLL. No pares
Število prispevkov : 5 Registration date : 09/05/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Pon Maj 11 2009, 21:17 | |
| Anny. Moja princeeska. Čudovita osebica, fuul pozitivna, iz usga izvleče najbolš. Vrjame u vile, in to je ena od stvari k mi je pr njej najbol ušeč. Velik se posveča fanom. Je odlična igrauka in peuka. Sploh pa jo spoštujem, ker je premagala anoreksijo, in zdej s kampanijo želi pomagat tut drugim s to boleznijo. Res je je sama pozitiuna energija. Sploh pa tisti njeni citati, naj nikol ne nehamo sanjat in bit otroci.. | |
|
| |
Enamorada* No pares
Število prispevkov : 13 Registration date : 13/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 24 2009, 19:17 | |
| ayyy annie..La meJor. čudovita oseba, same pozitiune stuari maa. veliiik veliik se fanom posveča ne zavrže NS kukr tazadne smetii. res zlo je pozitiuna oseba in zlo jo cenim k je premagala anoreksijo in povrhu usega...zdj še pomaga tistim ki jo majo. Si yo puedo Tu tambien | |
|
| |
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Ned Maj 24 2009, 19:34 | |
| kuL in čudovita in edinstvena punca!! | |
|
| |
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Pet Jun 05 2009, 17:26 | |
| ona je poLna magije ki je veLiko prebrodLa da je zdej tu kjer je danes... | |
|
| |
simple No pares
Število prispevkov : 42 Registration date : 09/05/2009 Age : 30 Kraj : tlacotalpan, veracruz
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Pet Jun 05 2009, 17:40 | |
| anahí je za mene neverjetna oseba k je fulla težkih szvari prežvela in ma velik izkušn za sabo in mislem de bi tut jst o njej lohk govorila celll dan
zloo mi je všeč de hoče pomagat usem najstnikom, k majo težave z anoreksijo in bulemijo in se mi zdi de je zloo uspešna
anahí hasta el fin del mundo ... | |
|
| |
bebe No pares
Število prispevkov : 42 Registration date : 27/06/2009 Age : 29 Kraj : Škofljica
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Sob Jun 27 2009, 18:09 | |
| Ona men tud k Dul daje moč da grem naprej...prou ponosna sem nanjo kako je močna...in ona je moj posebn angel, k je padu z neba v moje srce tko tud Dul... | |
|
| |
BeBe* No pares
Število prispevkov : 11 Registration date : 16/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] Pon Nov 16 2009, 22:26 | |
| Men je ona fuL fuL vredu oseba.Tak je prijazna in veLikkoooo ji pomenijo fani,je fuL dobrega srca saj ma kampanjo proti anoreksiji&bulimiji,verjame v magijo to je nekaj posebnega:D,zeLoooo je močna oseba,ker je imeLa pač hudo živLjenje zaradi anoreksije,ona je res ena posebna oseeba in fuL mi je prirasla k srcu& ima angeLski gLasek&je res fejsT Lušnaa.NaučiLa nas je da ne smemo nehaT verjeeT v svoje sanje makar se svet na gLavo obrne! Obožujeeem jo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anahi Giovanna [mnenja] | |
| |
|
| |
| Anahi Giovanna [mnenja] | |
|