Monika administratorka
Število prispevkov : 255 Registration date : 22/02/2009 Age : 33
| |
*spela_chavez* Salvame
Število prispevkov : 76 Registration date : 09/05/2009 Age : 29 Kraj : v Chrisovem srčku...Grosuplje
| Naslov sporočila: Re: Christian Chavez [mnenja] Ned Maj 10 2009, 13:03 | |
| Pollo, Pollito, Chris, Christian, Geyčina... On je edinstven. Vem, da vsi govorite, da na svetu ni edinstvene osebe, ampak on je. On je moj lajf in ga mam rada najbl. Sovražm folk k ga obsoja in govori: ''On je pa pedr. Fuj.''Pomoje, da se ma vsak človk posebi sam pr seb za odločt kakšno spolno usmerjenost bo meu. pač pollotu so bl ušeč tipi. In?? Zdi se mi, da na svetu ni bolše osebe k je on. Res ljubm ga iz usega srca in ga bom večno ljubila. Te amo mi loco pollito!!! | |
|
bebe No pares
Število prispevkov : 42 Registration date : 27/06/2009 Age : 29 Kraj : Škofljica
| Naslov sporočila: Re: Christian Chavez [mnenja] Sob Jun 27 2009, 18:22 | |
| - *spela_chavez* je napisal/a:
- Pollo, Pollito, Chris, Christian, Geyčina...
On je edinstven. Vem, da vsi govorite, da na svetu ni edinstvene osebe, ampak on je. On je moj lajf in ga mam rada najbl. Sovražm folk k ga obsoja in govori: ''On je pa pedr. Fuj.''Pomoje, da se ma vsak človk posebi sam pr seb za odločt kakšno spolno usmerjenost bo meu. pač pollotu so bl ušeč tipi. In?? Zdi se mi, da na svetu ni bolše osebe k je on. Res ljubm ga iz usega srca in ga bom večno ljubila.
Te amo mi loco pollito!!! podpis...njega morš met rd..piščanček moj... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Christian Chavez [mnenja] | |
| |
|