VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Desapareció (Para olvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:16 | |
| DESAPARECIO
Tu y yo no estábamos tan mal, teníamos algo real, pero de pronto todo nos cambio, solo sucedió, Yo pensé que esto iba a llegar mucho más allá.
Y desapareció se fue sin avisar, lo que hubo entre tú y yo no quiere regresar.
Y desapareció ya no lo he visto mas, es tan extraño que todo se quedo pero el amor no está.
Es que nadie puede adivinar lo que quiere el corazón, y mucho menos puede controlar o evitar que pierda la ilusión .
yo pensé que esto iba a llegar mucho más allá.
Y desapareció se fue sin avisar, lo que hubo entre tú y yo no quiere regresar.
Y desapareció ya no lo he visto mas, es tan extraño que todo se quedo pero el amor no está.
Entregamos lo mejor de nosotros dos, uuh como un hielo al sol se evaporo.
Y desapareció se fue sin avisar, lo que hubo entre tú y yo no quiere regresar
Y desapareció... y despareció, se fue sin avisar, lo que hubo entre tú y yo no quiere regresar.
Y desapareció, ya no lo he visto mas, Es tan extraño que todo se quedo pero el amor no está, desapareció, desapareció, y desapareció.
-------------------------
IZGINILO JE
Ni nama šlo tako slabo, imela sva nekaj resničnega, ampak nenadoma naju je vse spremenilo, samo se je zgodilo. Mislila sem, da bo to kar sva imela prišlo daleč tja.
In je izginilo, odlšlo brez opozorila. Kar je bilo med nama se noče vrniti.
In je izginilo, nisem ga več videla, tako je čudno, da je vse ostalo, ampak ljubezen ne.
Nihče ne more uganiti kaj si želi srce, še manj pa lahko nadzoruje ali se izogne izgubi iluzije. Mislila sem, da bo to kar imava prišlo daleč tja.
In je izginilo, nisem ga več videla. Tako je čudno, da je vse ostalo, ampak ljubezen ne.
Predala sva najboljše od naju, uuh kot led, ki izhlapi ob soncu.
In je izginilo... In je izginilo, odlšlo brez opozorila. Kar je bilo med nama se noče vrniti.
In je izginilo, nisem ga več videla. Tako je čudno, da je vse ostalo, ampak ljubezen ne. Izginilo je, izginilo je in je izginilo. | |
|