VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Yo vivo por ti (Para olvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:44 | |
| Yo Vivo por Ti
Pasamos el verano enamorándonos Subiendo la radio Respirando el sol
Contigo escapé del mundo en tu coche azul Siguiendo el destino que siempre has sido tú
Déjales decir que no es de verdad Sé que nuestro amor siempre durará Que piensen lo que quieran pensar de mí A mí me da igual, yo vivo por ti
Si te tengo a ti ya no necesito nada más Yo vivo por ti y no necesito nada más
Voy a esconderme en tus brazos y escuchar Sólo a tu voz y así soñar
Por celos quieren separarnos de nuestro amor Pero somos tú y yo Un sólo corazón
Déjales decir que no es de verdad Sé que nuestro amor siempre durará Que piensen lo que quieran pensar de mí A mí me da igual, yo vivo por ti Digan lo que digan ya me da igual Sólo necesito lo que me das Que piensen lo que quieran pensar de mí Sé que es de verdad, yo vivo por ti
Ya déjales, déjales Todos hablar De lo que sólo soñarán
Déjales decir que no es de verdad Sé que nuestro amor siempre durará Que piensen lo que quieran pensar de mí Sé que es de verdad, yo vivo por ti
---------------------------------------------------------
Jaz živim zate
Poletje sva preživljala zaljubljeno, Poslušala radio, Dihala sonce.
S tabo sem pobegnila iz sveta s tvojim modrim avtom, Sledila sem usodi kateri si sledil ti.
Pusti jim da govorijo da ni res, Vem da bo najina ljubezen večno trajala, Naj si mislijo kar si hočejo o meni, Meni je vseeno, jaz živim zate, Če imam tebe ne potrebujem nič drugega, Jaz živim zate in ne potrebujem nič drugega.
Skrila se bom v tvojem objemu in poslušala, Samo tvoj glas in tako sanjala, Iz ljubosumja naju hočejo raziti iz najine ljubezni, Toda sva ti in jaz, Samo eno srce.
Pusti jim da govorijo da ni res, Vem da bo najina ljubezen večno trajala, Naj si mislijo kar si hočejo o meni, Meni je vseeno, jaz živim zate, Če imam tebe ne potrebujem nič drugega, Jaz živim zate in ne potrebujem nič drugega.
Daj jih že pusti, pusti jim, Vsem govoriti, O čem oni lahko sanjajo.
Pusti jim da govorijo da ni res, Vem da bo najina ljubezen večno trajala, Naj si mislijo kar si hočejo o meni, Meni je vseeno, jaz živim zate.
| |
|