VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Olvidar (Para olvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:34 | |
| OLVIDAR
Tus recuerdos son para mi, siempre un viaje lleno de equipaje. Ya olvide soñar sin dormir, soy un beso preso en tu cuerpo
Una vida abierta que despierta con el rose de tus manos la misma historia sin memoria, nunca recorrer a olvidar, olvidar, olvidar
Tu sonrisa va sin razon (y tu) destrosando todo hoy, dibulgando
Una vida abierta que despierta con el rose de tus manos la misma historia sin memoria, nunca recorrer a olvidar
Como un huracán de sal y miel (y tu) vives dentro de mi piel
Una vida abierta que despierta con el rose de tus manos la misma historia sin memoria, nunca recorrer
Una vida abierta que despierta con el rose de tus manos la misma historia sin memoria, nunca recorrer a olvidar
Olvidar, olvidar, olvidar
--------------------------------
Pozabljenje
Tvoji spomini so zame vedno potovanje z veliko prtljage. Pozabim sanjati ko spim, sem poljub ki se pritisne na tvoje telo.
Odprto življenje, ki budi z vrtnico v tvojih rokah, ista zogdba brez spominov, nikoli si ne opomore od pozabljanja, pozabljanja, pozabljanja.
Tvoj nasmeh je odšel brez razloga (in ti), se je danes čisto zamenjal (?!), dibulgando
Odprto življenje, ki budi z vrtnico v tvojih rokah, ista zogdba brez spominov, nikoli si ne opomore od pozabljanja.
Kot hurikan soli in medu (in ti), živiš v meni.
Odprto življenje, ki budi z vrtnico v tvojih rokah, ista zogdba brez spominov, nikoli si ne opomore od pozabljanja.
Pozabljenje, pozabljenje, pozabljenje
| |
|