VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Camino al Sol (Para olvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:38 | |
| Camino al Sol
Tantos problemas y callejones sin salida Tantas canciones que no vieron la luz del día Tantas mañanas que no quise despertar Miles de heridas que quedaron sin sanar
Sólo hay que vivir Sólo hay que sentir Y cantar esta melodía Y bailar sin temer No dejarse vencer Porque hoy no fue un buen día Que la lluvia te moja la piel Pero nunca el corazón
Sólo hay que seguir Aunque el cielo esté gris Mira que hay que mirar Al sol
Trato de escucharme y no distingo mi voz Trato de dibujarme, pero no sé quién soy
Lo que sé es que me queda mucho por entender Porque esto que yo anhelo ya habita en mi ser
Sólo hay que vivir Sólo hay que sentir Y cantar esta melodía Y bailar sin temer No dejarse vencer Porque hoy no fue un buen día Que la lluvia te moja la piel Pero nunca el corazón
------------------------------------------------
Hodim po soncu
Toliko težav in zastojev brez izhoda, toliko pesmi, ki ne uzrejo luči dneva, toliko juter, ko se ne zbudim rad, tisoče ran ki ostanejo brez zdravitve.
Samo morem živeti, Samo morem čutiti, in peti to melodijo, in plesati brez strahu negre jih odpraviti, zato ker danes ni bil dober dan, ker dež ti vlaži kožo, ampak nikoli srca.
Samo moram nadaljevati, če tudi nebo je sivo, poglej kar moraš gledati, sonce.
Poskušal sem poslušati in ne razlikujem mojega glasu, Poskušam opisati pa nevem kdo sem.
Kar vem je da je dosti za razumeti, zato ker to kar si želim in vila v meni.
Samo morem živeti, Samo morem čutiti, in peti to melodijo, in plesati brez strahu negre jih odpraviti, zato ker danes ni bil dober dan, ker dež ti vlaži kožo, ampak nikoli srca.
Samo moram nadaljevati, če tudi nebo je sivo, poglej kar moraš gledati, sonce.
Samo moram nadaljevati, če tudi nebo je sivo, poglej kar moraš gledati, sonce. | |
|