VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Hace un Instante (Para olvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:41 | |
| Hace un Instante
Al perderme en tu mirada algo sucedió Milagrosamente el alba comenzó a llenarse de color Mientras la Luna se iba escondiendo
Una luz revoloteaba encima de tu piel Y desnudos desde el alma vimos juntos el amanecer No hacía falta ni una palabra
No te vayas de mi vida Déjame quedarme aquí Hace un instante Me enamoraste
No te vayas todavía No lo puedo definir Pero hace un instante Me enamoraste
Un instante iluminó mi corazón
Con un beso reinventaste todo mi interior Ya no fuimos los de antes cuando comenzó a salir el sol No hacía falta ni una palabra
Sentí algo fugaz Mágico y subliminal Fue mirarte tal vez Y al instante yo te amé
Al perderme en tu mirada algo sucedió Milagrosamente el alba empezó a llenarse de color
----------------------------------------------------------------------
Minil je trenutek
Ko sem se zgubljala v tvojem pogledu se je nekaj zgodilo, Osupljivo se je jutranji svit napolnjeval z barvo, Med tem ko se je luna še skrivala.
Svetloba je frfotala ob tvoji koži, slečena do duše sva skupaj videla jutranji svit, ni manjkala niti beseda.
Ne odidi iz mojega življenja, Pusti me ostati tu, Minil je trenutek, Zaljubil si me.
Ne odidi še, Ne morem določiti, Toda minil je trenutek, Zaljubil si me.
En trenutek je razsvetlil moje srce.
Z enim poljubim si spremenil vse v meni, Nisva več bila od prej ko je začela vzhajati sonce, Ni manjkala niti beseda.
Ne odidi iz mojega življenja, Pusti me ostati tu, Minil je trenutek, Zaljubil si me.
Čutila sem nekaj ognjenega, Magičnega in veličastnega, Mogoče je bilo da sem te gledala, In v trenutku te vzljubila.
Ko sem se zgubljala v tvojem pogledu se je nekaj zgodilo, Osupljivo se je jutranji svit napolnjeval z barvo.
| |
|