KriiSt_ No pares
Število prispevkov : 22 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Fan edition albuma Para olvidarte de mi? Sob Maj 16 2009, 23:50 | |
| Neki oboževalki skupine RBD je promotor glasbene založbe EMI Music, ki je njen prijatelj povedal, da je možno, da bo izšel Fan Edition albuma Para olvidarte de mi, na katerem bodo poleg že izdanih nekatere nove pesmi skupine, ki so jih člani RBD-ja že posneli skupaj z ostalimi pesmimi, ki so izšle na zadnjem albumu. To posebno izdajo CD-ja naj bi poslali na trg, ko/če se bo dobro razprodal album Para olvidarte de mi.
Če se spomnite je vse to povedala tudi Dulce Maria med snemanjem zadnjega albuma. Rekla je, da so posneli tudi nove pesmi, ki bodo izšle kasneje, po izidu Para olvidarte de mi.video:https://www.youtube.com/watch?v=fUgB3HnJ2Ycprevod videa: "Posneli smo zelo veliko pesmi, ne vem točno koliko jih bo na albumu, mislim da dvanajst. So pa tudi bonus pesmi, ki bodo izšle kasneje."A una fan el promotor de la disquera EMI Music que es su amigo le dijo que saldrá una Fan Edition del disco Para olvidarte de mi con algunas nuevas canciones que los integrantes de RBD ya las grabaron juntos con las canciones que ya han salido en su último disco. Esta edicion especial del disco se lo van a lanzar, pero hasta que se venda bien el disco Para olvidarte de mi. Eso también lo dijo Dulce Maria durante las grabaciones de PODM. Dijo que aún hay nuevos temas que saldrán más adelante, después del lanzamiento de Para olvidarte de mi. vir: univision.com | |
|
*ßarßie girL* No pares
Število prispevkov : 16 Registration date : 10/05/2009 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Fan edition albuma Para olvidarte de mi? Ned Maj 17 2009, 08:52 | |
| o cool | |
|
DuLxAnnyPORTINON Portiñon
Število prispevkov : 208 Registration date : 17/05/2009 Kraj : že kje...
| Naslov sporočila: Re: Fan edition albuma Para olvidarte de mi? Pon Jun 22 2009, 14:43 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Fan edition albuma Para olvidarte de mi? | |
| |
|