VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Más Tuya Que Mía (Para oldvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:39 | |
| Más Tuya Que Mía
Todo lo mío lleva tu nombre Te siento tan parte de mí
Y en este frío no encuentro el remedio Estando contigo me matas Y sin ti me muero Sin ti desespero Me duele aceptar que nuestro amor no sea eterno Me ahoga el silencio En un mar de recuerdos Quisiera gritar, pero me falta el aliento
Y no bastó Querer tu amor sin medida Y la vida nos separó Tierno ladrón de mis días Cuando era más tuya que mía
En mis alegrías hace falta tu risa Mis labios preguntan por ti Por ti yo me muero Por ti desespero Me duele aceptar que nuestro amor no sea eterno Me ahoga el silencio En un mar de recuerdos Quisiera gritar, pero me falta el aliento
Y no bastó Querer tu amor sin medida Y la vida nos separó Tierno ladrón de mis días Cuando era tan tuya
Tal vez no encuentro valor para decirte adiós Y perderte por siempre sin explicación Abrí mis alas al viento para enfrentar el vuelo Y olvidar que te quiero y dejarte ir
Y no bastó Querer tu amor sin medida Y la vida nos separó Tierno ladrón de mis días Cuando era más tuya que mía Cuando era más tuya que mía
---------------------------------------------------------
Bolj tvoja kot svoja
Vse moje ima tvoje ime, čutim te kot del sebe.
In v tem mrazu ne najdem zdravila, biti ob tebi me ubija in brez tebe umiram brez tebe obupana, boli me priznazti da najina ljubezen ni večna zaduši me tišina v morju spominov rada bi kričala, ampak mi manjka spodbuda.
Ni dovoli, želim si tvojo ljubezen brez pogoja, in življenje naju ločuje, tat moji dni, ko sem bila bolj tvoja kot svoja.
V mojem veselju manjka tvoj smeh, moje ustnice sprašujejo po tebi, zate jaz umiram, zate obupana, boli me priznazti da najina ljubezen ni večna zaduši me tišina v morju spominov rada bi kričala, ampak mi manjka spodbuda.
Ni dovoli, želim si tvojo ljubezen brez pogoja, in življenje naju ločuje, tat moji dni, ko sem bila bolj tvoja kot svoja.
Mogoče ne najdem poguma, da rečem nasvidenje, in pustim te z vedno brez pojasnila, Odprla sem krila, da bi vzletela v vetru, in pozabi da te ljubim in pusti me iti.
Ni dovoli, želim si tvojo ljubezen brez pogoja, in življenje naju ločuje, tat moji dni, ko sem bila bolj tvoja kot svoja. Ko sem bila bolj tvoja kot svoja. | |
|