VaniLLa^Ninć administratorka
Število prispevkov : 51 Registration date : 09/05/2009
| Naslov sporočila: Mirame (Para oldvidarte de mi - 2009) Ned Maj 10 2009, 14:42 | |
| Mirame
Hoy te quedarás No pienses nada No digas más Al menos hoy Podemos encontrar estas horas que no pasan
Mírame, sólo mírame Sígueme una vez más Mírame, sólo mírame Sígueme para perdernos Ya no hay final
Hoy te quedarás Y la tristeza ya no vendrá Vuelvo a flotar Sobre la oscuridad Y de nuevo Todo cambia
Mírame, sólo mírame Sígueme una vez más Mírame, sólo mírame Sígueme para perdernos Ya no hay final
Para perdernos Ya no hay final
----------------------------------------
Poglej me
Danes ostani, ne misli nič, ne reče nič, vsaj danes, lahko bi našla te ure, ki še niso minile.
Poglej me, samo poglej me, sledi mi ponovno, poglej me, samo poglej me, sledimi mi da me ne izgubiš, sedaj to ni konec.
Danes ostal, in žalosti nebo več vsa odplava, v temi, in spet, vse se spremeni.
Poglej me, samo poglej me, sledi mi ponovno, poglej me, samo poglej me, sledimi mi da me ne izgubiš, sedaj to ni konec.
Da me ne izgubiš, sedaj to ni konec. | |
|